鳴醫軒 / MedYeah!

搜索
返回列表 發新帖
樓主: xopanda

[建議]中醫註冊執業試

唉.............!
我連份工都無做, 就係為咗要溫好d書!
而家成日對住d書真係好頭痛, 唔似實習的時候學得咁快同埋全面, 而家真係乜都唔記得哂!
原帖由 pigpigng 於 2007-3-29 12:27 PM 發表
唉.............!
我連份工都無做, 就係為咗要溫好d書!
而家成日對住d書真係好頭痛, 唔似實習的時候學得咁快同埋全面, 而家真係乜都唔記得哂!

哈哈~~
pippigng~~~

你讓我想起這裡一年前也有個會員又係為左個註冊試係度鬼晒咁嘈~~~又囉嗦又煩的!!!!!

那個會員當時得到大家的鼓勵和tips,叫佢唔好掛住打機,唔好再上來這裡玩,叫佢唔好惊,俾心機.............

............原來時間真係過得很快,大家話係唔係呀?????!!!!!!

是呀 !! 一年內有很多事也改變了 , 你也安靜了不少啊
不過我還是喜歡以前吵吵鬧鬧的medyeah 啊
原帖由 dingdang 於 2007-4-7 05:43 PM 發表
是呀 !! 一年內有很多事也改變了 , 你也安靜了不少啊
不過我還是喜歡以前吵吵鬧鬧的medyeah 啊

其實我也沒有靜下來的呀~~~

只是由在medyeah網上吵到了現實生活中跟你們吵罷了~~~你地唔覺咩~~~~

................好!!!!!!經叮噹師姐提點,咁我都勤力d上來先得~~~~
唔好意思, 我都係發下牢騷....................
不過真係請各位多多指教, 我睇過你們上年的"忙一生", 睇到我暈咁滯 , 因為真是一場很激烈的討論, 入面d information對我好有用, 多謝哂!

如果有d乜野心得可以告訴我多點啊? 因為我怕溫漏野!
原帖由 pigpigng 於 2007-4-10 02:24 PM 發表
唔好意思, 我都係發下牢騷....................
不過真係請各位多多指教, 我睇過你們上年的"忙一生", 睇到我暈咁滯 , 因為真是一場很激烈的討論, 入面d information對我好有用, 多謝哂!

如果有d乜野心 ...

今年好像考的科目減少了,是不是呢??
不知冊了什麼科呢??
原帖由 pigpigng 於 2007-4-10 02:24 PM 發表
", 睇到我暈咁滯 , 因為真是一場很激烈的討論,

你不用在意那些
那些幽默局內人才看得明白

另外,加油呢